Egy játékos már elköszönt Villas-Boastól

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 20. 20:59
Álvaro Pereira Facebook-honlapján búcsúzott el edzőjétől, a Portóval az elmúlt idényben triplázó (El, bajnokság, kupa) André Villas-Boastól, akit az "új Mourinhóként" tart számon a szaksajtó. Az uruguayi védőnek nincs kétsége afelől, hogy klubot vált a tréner, azt egy későbbi bejegyzésében azért hozzátette, hogy nem hivatalos a hír, "de bármi történjék is, a Porto ugyanaz marad"!


"André Villas-Boas a Chelsea-t választotta. Abramovics rábírta az edzőnket, hogy távozzon a Dragaóból. Köszönettel tartozunk a Mesternek az elvégzett munkájáért, és azért, hogy ennyi trófeához segített bennünket. Elveszítettük az edzőnket, de továbbra is erősek maradunk. MI VAGYUNK A PORTO" - hangzik az uruguayi balbekk "közleménye."

Kora délután számoltunk be arról, hogy Villas-Boast nevezhetik ki a Chelsea menedzserének portugál hírügynökségi forrás szerint. A londoniak állítólag már megegyeztek a Portóval, amely egy nagyszerű edzővel szegényebb lehet, 15 millió euróval viszont gazdagabb. A Sárkányok tagadnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu