Egy angol klub 40 milliót ad Benzemáért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 18. 18:09
Karim Benzema, a Real Madrid francia csatára Gonzalo Higuaín nyári távozásával szinte egyedül maradt a posztján a Santiago Bernabéuban, ugyanakkor az ő helyzete sem tűnik biztosnak. Sőt, a hírek szerint már januárban új csapatot találhat magának, a játékos ügynöke szerint van is érdeklődő, méghozzá a Premier League-ből. Az Arsenalt sejtik a háttérben.


 

Már a nyáron is szó volt Karim Benzema távozásáról a Santiago Bernabéuból, de végül maradt, egyrészt Gonzalo Higuaín Népolyba költözése miatt, másrészt azért, mert a Real Madrid senkit nem tudott igazolni a középcsatár posztjára. A pénz, az idő és az energia Gareth Bale-re ment el, akit 91 millióért sikerült Spanyolországba hozni a Tottenham Hotspurtől.

A helyzet az új szezonban sem változott, a francia csatár a hírek szerint lassan távozik is, és a Real Madrid már tárgyal a Liverpool FC-vel Luis Suárez, és az AS Monacóval Radamel Facao átigazolásáról, ami nagyon megnehezítené Benzema helyzetét Carlo Ancelotti csapatában. Francia sajtóinformációk szerint ezért a Premier League-ben köthet ki.

A Le 10 Sportnak nyilatkozó Francois Gallardo, a 25 éves játékos ügynöke elárulta, hogy egy angol klub nagyon komolyan érdeklődik a csatár iránt, és már télen meg szeretné szerezni. Várhatóan 38 és 43 millió font közötti összeget adna érte, és bár nem említett konkrét nevet, az újság a nyáron is érdeklődő Arsenalt sejti a háttérben.

"Ez a klub már a télen szeretné nyélbe ütni az üzletet, de ha ez nem jön össze, akkor legkésőbb nyáron" - mondta az ügynök. A hírek szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere is érdeklődik a csatár iránt, mert a csapata ezen a poszton nem áll jól, és a Real Madrid-szurkolók által legutóbb kifütyölt Benzema várhatóan a legmagasabban jegyzett csatár lesz a téli átigazlási piacon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema: Igen, szenvedtem
Karim Benzema elismeri, nehéz időszakon van túl mind a Real Madridban, mind a francia válogatottban, de reméli, immár sikerült kikecmeregnie a gödörből....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema nem kell a Madridnak?
Egyre több sajtóhír szól arról, hogy Karim Benzemán könnyű szívvel túladna a Real Madrid. Akár már a téli átigazolási időszakban kenyértörésre kerülhet sor....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Félelmetes Roma, az Inter is meghajolt
VIDEÓK! Hosszú még az olasz bajnoki szezon, de úgy tűnik, a Roma is versenyben lehet majd a Scudettóért, hiszen a Farkasok az első hét fordulót maximális pontszámmal, 21 egységgel zárták! Szombat este az Inter erősen kezdett...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Karim Benzema
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu