Benzema: Igen, szenvedtem

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 16. 15:35
Karim Benzema elismeri, nehéz időszakon van túl mind a Real Madridban, mind a francia válogatottban, de reméli, immár sikerült kikecmeregnie a gödörből.


 

Benzemát többször is kifütyülte a közelmúltban a lehengerlő támadójátékhoz szokott Bernabéu közönsége, akárcsak a francia szurkolók, akik 1200 percig nem láttak tőle gólt a válogatottban.

A támadó múlt héten végre-valahára betalált Ausztrália ellen, és bízik benne, ezzel véget is értek a megpróbáltatásai, és ismét csúcsformában fog futballozni.

„Ez volt pályafutásom legnehezebb szakasza, az azonban bizakodásra ad okot, hogy remekül sikerült a válogatottnál az előző tíz napom” – mondta riportereknek a 25 éves csatár.

„Nagyon nehéz időszakon jutottam túl, de mindig is hittem magamban, és sohasem csüggedtem. Remek érzés volt újra gólt szerezni francia mezben, és hogy jól teljesítettem a mögöttünk hagyott két meccsen.”

Egyelőre mindenesetre korai lenne örömtüzeket gyújtani a Kékeknél, hiszen selejtezőcsoportjukban csak a második helyen végeztek Spanyolország mögött, és pótselejtezőt kell játszaniuk a világbajnoki részvételért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu