Egervári: zárt védekezés, ritmusváltás

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 10. 17:25
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint jobb esélyünk van a sikerre Hollandia ellen, mint másfél éve, ugyanakkor egy egyértelműen jobb erőkből álló csapattal játszunk kedd este.


 

"A hollandok közelmúltban lejátszott mérkőzésein látottak és a megfigyelőink által elénk tárt információk alapján alaposan feltérképeztük ellenfelünket" - mondta Egervári Sándor az mlsz.hu-nak.

"Nálunk jobb képességű játékosokból álló csapattal kerülünk szembe, ezért a célunk az lehet, hogy zárt védekezést alkalmazva, gyors ritmusváltásokkal találjuk meg a réseket az ellenfél védelmén. Ahhoz, hogy kedvező eredményt érjünk el, a védekező és a támadó harmadban is jól kell teljesítenünk - fogalmazott a kapitány."

"Érezhetően fel vannak pörögve a játékosok, az előjelek alapján úgy ítélem meg, hogy jobb esélyünk van a sikerre, mint másfél éve volt. Azóta jobban összeszokott a társaság, és olyan meccsek is mögöttünk állnak, mint a svédek elleni Eb-selejtező, vagy az amszterdami találkozó."

"Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy a játékosok mindent elkövetnek a pályán, ami erejükből telik. Szeretnénk megfelelni a saját és a szurkolók elvárásainak is, bízom benne, hogy a lefújás után mindenki elégedett lehet a látottakkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ez a Hollandia már nem az a Hollandia
A kedd esti Magyarország - Hollandia világbajnoki selejtező előtt minden magyar drukkert az foglalkoztat, hogy annyi sikertelen év és kudarc után végre van-e legalább egy kis esélyünk Louis van Gaal csapata ellen. A papírforma...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
28 éve csak szenvedünk a hollandok ellen
A pénteki, Andorrában aratott 5-0-s győzelmet követően kedden első hazai világbajnoki selejtezőjét játssza a magyar labdarúgó-válogatott, amely megpróbálja megszakítani a vb-ezüstérmes hollandok elleni, hét mérkőzés és közel 28...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu