Dzsudzsák edz, az Anzsinak nincs szava

Létrehozva: 2011. október 6. 14:09
Cáfolta a Magyar Labdarúgó-szövetség a hírt, miszerint beleszólása lenne az Anzsinak abba, hogy pályára lép-e a válogatott utolsó Eb-selejtezőjén Dzsudzsák Balázs. Az mlsz.hu-n megjelent közlemény szerint újabb vizsgálaton esett át a szélső, aki teljes értékű edzésmunkát végezhet.


A futballista kulcscsontját megröntgenezték kedden, és a felvétel alapján az őt operáló orvos gyógyultnak nyilvánította. Ezt a felvételt a szövetség munkatársai elküldték az Anzsi Mahacskalának, és az orosz klub illetékesei szerdán jelezték: az egyik felvétel számukra nem megnyugtató, és ez alapján a válogatottban való szerepeltetése aggodalomra ad okot.

Dzsudzsák Balázs ezért ahelyett, hogy társaival tréningezett volna, csütörtök reggel visszatért a kórházba, ahol egy több dimenziós felvétel készült kulcscsontjáról.

„A felvételek egyértelműen bizonyítják, hogy Balázs csonttörése meggyógyult, és folytathatja a sportolást, a kollégám erről tájékoztatta az Anzsi orvosi stábjának egyik tagját is - fogalmazott az mlsz.hu-n dr. Szilágyi György, a válogatott orvosa. - Félreértés ne essék: ez nem azt jelenti, hogy Balázs tökéletesen egészséges, hiszen a sérült rész körüli izmok még regenerációra szorulnak, de az edzéseket már teljes intenzitással végezheti."

A válogatott vezetése jó kapcsolatra törekszik minden klubbal, ezért az Anzsi Mahacskalát is folyamatosan tájékoztatja Dzsudzsák Balázs állapotáról, arról azonban nem az orosz klub dönt, hogy a futballista játszhat-e a finnek elleni mérkőzésen. Ebben a kérdésben kizárólag a válogatott orvosai és a szakmai stáb határozhat - erősítette meg a szervezet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egervári és a bikini - videó
EXKLUZÍV! Minden magyar futballszurkoló gondolata a közelgő finn-svéd és a jövő keddi magyar-finn Európa-bajnoki selejtezők körül forog. Természetesen nincs ez másként Egervári Sándor szövetségi kapitánynál sem, aki mint a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu