Dzeko és Tévez marad

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 15. 19:57
Roberto Mancini leszögezte, a Manchester Citynek esze ágában sincs elengedni Carlos Tévezt és Edin Dzekót, sőt további játékosokkal erősítenének. A menedzser nem tudta megállni, hogy ne beszéljen Mario Balotelliről.


 

A Milan Zlatan Ibrahimovic várható távozását Edin Dzekóval vagy Carlos Tévezzel feledtetné, de nem lesz egyszerű dolga.

„Dzeko és Tévez is marad a Citynél. Nagyszerű csapat vagyunk, és meg akarjuk tartani valamennyi remek játékosunkat. Nem könnyű, de így lesz” – fogalmazott a tréner a Sky Italiának.

„Néhány labdarúgó még mindig hiányzik, hogy megüssük a Real Madrid és a Barcelona szintjét. A mentalitásunknak is változnia kell” – hogy pontosan hogyan, azt viszont már nem árulta el.

Mancinit nemrégiben az orosz szövetség szerette volna megnyerni kapitánynak, de nem bánja, hogy inkább hosszabbított a Cityvel.

„Megtisztelő az oroszok érdeklődése, de a Man. Citynek nagyon komoly tervei vannak a jövőre nézve” – magyarázta a szakvezető, aki kedvencére is kitért.

„Balotellinek hálásnak kellene lennie azért, hogy mekkora tehetséggel áldotta meg a sors. Nem szabadna elkótyavetyélnie olyasmikkel, amiknek semmi közül a labdarúgáshoz.”

„A következő szezon vízválasztó lesz a számára. Messi, Ronaldo és Iniesta mindennap keményen dolgozik, hogy a topon maradjon, és ő is elérheti azt a szintet.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu