Duplán győztünk a finnek ellen

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 26. 16:29
A magyar U21-es válogatott mindkét félidőben jobb volt egy góllal a finnek elleni gyirmóti felkészülési mérkőzésen, kedd délután. Radó András duplája döntött. Eközben U17-eseink a második selejtezőkörben is megtették az első lépést a májusi, szlovákiai Eb felé, szintén a finnek ellen.


Hózáporban, de letakarított, tiszta pályán játszotta le az U21-es válogatott a finnek elleni mérkőzést, Róth Antal a Jova Levente - Szolnoki Roland, Jagodics Márk, Poór Patrik, Farkas Norbert(Juhász Dániel, 46.) - Vécsei Bálint (Szakály Attila, 81.), Windecker József (csk) - Szécsi Márk, Radó András (Gyurján Bence, 90.), Bacsa Patrik (Bese Barnabás, 46.) - Ugrai Roland (Vernes Richárd, 46.) összeállításban szerepeltette együttesét.

U17-eseink az első selejtezőkörben az olaszokat megelőzve végeztek az élen, azokat az olaszokat megelőzve, akik azóta már kijutottak a májusi tornára. A második, ún. elitkörben a finnek után a fehéroroszok és a svédek következnek, szintén Telkiben, a végén a csoportelső kvalifikálja magát a szlovákiai nyolcasdöntőre.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország-Finnország 2-0 (1-0)
G.: Radó (25., 89.)

U17-ES ELITKÖR, 3-AS CSOPORT, 1. FORDULÓ
Magyarország-Finnország 3-2  (1-1)
G: Rácz (37.), Zsótér (77.), Takács (84.), ill. Galibert (9.), Jääkeläinen (65.)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu