Diszkóban támadtak rá Dinhóra

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 9. 19:24
Három brazil kérőjéből kettő letett Ronaldinho leigazolásáról, a Gremio és a Palmeiras a maga részéről lezártnak tekint az ügyet - értesültek brazil források. Minden valószínűség szerint a Flamengóhoz ír alá a 30 éves aranylabdás, amivel közellenséggé válhat szülővidékén. Nevelőegyesülete, a Gremio szurkolói árulónak és pénzsóvárnak nevezték, egy diszkóban rá is támadtak, úgy kellett kimenekíteni onnan.


Még mindig nagy a káosz Brazíliában Ronaldinho körül, de már látszik a fény az alagút végén. A korábbi Milan-sztár a jelek szerint a Flamengónál folytatja és nem nevelőegyesületénél, a Gremiónál vagy a Luiz Felipe Scolari vezette Palmeirasnál.

Dinho legszívesebben a Gremiót választotta volna, de a klubot végül túllicitálták a versenyben, pedig már a hivatalos bemutatását készítették elő Porto Alegrében.

A szurkolók, akik napok óta a nagy bejelentésre vártak, óriásit csalódtak a világsztárban, a stadion környékén tüntettek pénzéhesnek és árulónak titulálva Ronaldinhót. Gremio-drukkerek egy másik csoportja egy florianopolisi diszkóban támadt a futballistára, biztonsági őröknek kellett kimenekíteni, nehogy elsöpörje a népharag.

Peléis élesen kritizálta a Barca egykori csaillagát, szerinte az lett volna a helyes, ha nevelőegyesüléhez tér vissza, és egy fillért sem kér ezért. A Gremio elnöke szerint Dinho testvére, Roberto de Assis ténykedése az ami meghiúsíthatta a transzfert, a menedzser ugyanis túlságosan felsrófolta az árakat, a bolondját járatta a klubokkal, a Gremio összesen hét szerződésajánlatot készített a labdarúgó számára.

Ennek tetejébe a Brazil Kongresszus egyik tagja, Gilmar Sossella petíciót nyújt be, hogy nyilvánítsák nemkívánatos személynek Ronaldinhót Rio Grande do Sul államban, amiért már másodszor vágja át a kék-feketék szurkolóit, hiszen 2001-ben is az utolsó pillanatig cáfolta, hogy a PSG-ben folytatja.

A Milan alelnöke, Adriano Galliani és a Flamengo első embere, Patricia Amorim szombaton úgy nyilatkozott, 99,99 százalékban már a riói klubé a játékos.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu