Decsen jutott tovább a Pécsi MFC

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 3. 17:57
A Magyar-kupa harmadik fordulójában a Tolna megyei bajnokságban szereplő Decs labdarúgócsapata fogadta az NBII Nyugati-csoportjának favoritját, a Pécsi MFC csapatát. Az első félidőben kétgólos előnyt szerző baranyaiak a második félidő végén szerzett két góllal biztosították a továbbjutást a játékrész elején szépíteni tudó Decs ellen.



LABDARÚGÁS, MAGYAR KUPA, 3. FORDULÓ
DECSI SK – PÉCSI MFC 1-4 (0-2)
Decs, 400 néző vezette: Kőrösi (Wittmann, Zsebő)
Decs: Szőcs – Varga, Pozsár, Lugos (Ignácz 46.) – Löfli, Csiki, Diriczi, Kalmár (Hosszú 70.), Berényi – Gábor, Kiss J. (Pusztai 65.)
Pécs: Herbert – Lantos, Szabados, Finta – Simonfalvi, Berdó (Nagy O. 46.), Szalai (Törtei 75.), Sipos – Fónai, Lovrencsics, Koplárovics (Nagy A. 59.)
Gólszerző: Kiss J. (49.) illetve Diriczi (25. – öngól), Lovrencsics (37.), Nagy O. (87.), Fónai (91.)
Sárga lap: Lugosi (41.), Varga (65.)

 

Az első negyedórában nem látszott meg a csapatok közti két osztálynyi különbség, a tolnaiak mezőnyben rendkívül harcosan küzdöttek Róth Antal csapatával szemben. A huszonötödik percben aztán Lovrencsics beadását a hazaiak játékosa, Diriczi juttatta saját csapatának kapujába.

 

A folytatásban a pécsiek is betaláltak, Koplárovics Béla iramodott meg a bal oldalon, beadását Lovrencsics nagy erővel lőtte a kapu közepébe.

 

A második játékrészben szépített a Decs. A néhány éve még a horvát-ligában is megfordult Kalmár játszott Kiss elé aki nyolc méterről kilőtte a jobb felső sarkot. A játék képe ekkor változott, mert a pécsiek talán túl korán elhitték, hogy továbbjutottak.

 

A decsi csapatnak két komoly lehetősége is volt az egyenlítésre. Előbb Varga lövése tévesztett célt, majd Gábor lövését tenyerelte ki bravúrral Herbert.

 

A hajrában aztán bebiztosította győzelmét Róth Antal csapata: Fónai labdáját Nagy lőtte a kapu jobb alsó sarkába. Majd a korábban előkészítésben jeleskedő Fónai egy kipattanó labdát húsz méterről hatalmas erővel zúdított a jobb felső sarokba.

 

Ezzel végül különösebb nehézségek nélkül jutott a következő fordulóba a Pécsi MFC gárdája.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu