Debütáns a magyar futballválogatottban

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 10. 12:03
Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a szerda esti, Izland elleni felkészülési mérkőzés kezdőcsapatát a Magyar Labdarúgó-szövetség közlése szerint. A keret két sérültje, Lázár Pál és Pintér Ádám nem vállalhatja a játékot a 19:45 órakor kezdődő találkozón, ezért a kapitánynak változtatnia kellett eredeti tervein az összeállítást illetően.


 

Egervári Sándor végül úgy döntött, hogy  a Bogdán Ádám - Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely összeállításban küldi pályára együttesét.

„Sajnos az a tény, hogy Pintér Ádám és Lázár Pál kisebb sérülése miatt nem vállalhatja a játékot, felülírta az eredeti elképzéseimet” - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor a kerethirdetést követően. - A most megadott csapat az első félidőre vonatkozik, a szünetben szeretnék több poszton cserélni.”

„Természetesen a győzelem a legfontosabb számunkra a mérkőzésen, ugyanakkor már gondolnunk kell a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre, ezért lényeges, hogy egyes posztokon több futballistát is kipróbáljunk a mérkőzésen”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu