Debütálhat a spanyoloknál Thiago!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 5. 15:28
Először kapott behívót a világbajnok spanyol válogatottba Thiago Álcantara, a Barcelona 20 éves szupertehetsége. Ezzel az újdonsággal szolgált a szövetségi kapitány Vicente Del Bosque az Olaszország elleni, augusztus 10-i barátságos mérkőzésre készülő keret kihirdetéskor. Három világbajnok hiányzik: Puyol, Fabregas és Capdevila, valamint kimaradt Marchena és Navas is.


Érdekesség, hogy csak öt védő került fel a listára, Villarreal-játékos nincs, hiszen Santi Cazorla immár a Málaga futballistája. Az andalúzok 2002 után képviseltetik magukat ismét a La Roja keretében.

Thiago Álcantarát, az 1994-es világbajnok Mazinho fiát a brazil válogatott is üldözte a közelmúltban, de ha debütál szülővárosa közelében (!), Bariban, akkor később már nem léphet más válogatott kötelékébe. A középpűlyás szándéka egyértelmű, a spanyolokat választja.

A Sevilla csatárára, Álvaro Negredóra is újra számít Del Bosque.

DEL BOSQUE 22 FŐS KERETE
Kapusok: Reina (Liverpool), Valdés (Barcelona), Casillas (Real Madrid).
Védők: Iraola (Bilbao), Ramos (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Albiol (Real Madrid).
Középpályások: Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Bilbao), Cazorla (Málaga), Silva (Man. City), Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Thiago (Barcelona).
Csatárok: Negredo (Sevilla), Mata (Valencia), Llorente (Bilbao), Villa (Barcelona), Torres (Chelsea), Pedro (Barcelona).

Hollandiában is megvan a végleges névsor az angolok elleni találkozóra, Janssen, Schaars és Vlaar hoppon maradt, Afellay sérülés miatt lesz távol.

A HOLLANDOK 23 FŐS KERETE
Kapusok: Stekelenburg (AS Roma), Vorm (FC Utrecht), Krul (Newcastle United).
Védők: Boulahrouz (VfB Stuttgart), Braafheid (Hoffenheim), Bruma (Hamburger SV), Heitinga (Everton), Mathijsen (Malaga), Pieters (PSV), Van der Wiel (Ajax).
Középpályások: Van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Maduro (Valencia), Sneijder (Internazionale), Strootman (PSV), Van der Vaart (Tottenham Hotspur), Wijnaldum (PSV).
Csatárok: Elia (Hamburger SV), Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (FC Twente), Kuyt (Liverpool), Van Persie (Arsenal), Robben (Bayern München).

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu