Csőstül jön a baj a portugáloknál

Szerző: MTILétrehozva: 2014. június 17. 13:56
Sérülés miatt valószínűleg már nem léphet pályára a brazíliai világbajnokságon Fábio Coentrao, a portugál labdarúgó-válogatott hátvédje.


Coentrao a németek ellen 4-0-ra elvesztett hétfői mérkőzés 63. percében kapott a combjához, s hordágyon kellett levinni. "Attól tartok, hogy számomra véget ért a torna" - mondta a meccs után a 26 esztendős futballista, aki hozzátette, a labdarúgás ilyen, benne van a sérülés, ezúttal éppen ő volt soron. "Remélem, hogy nem lesz igazam, de azt hiszem, súlyos a sérülésem" - vélekedett Coentrao.

A nemzetközi szövetség honlapján portugál sajtóértesülésekre hivatkozva az szerepel, a hátvéd felépülése akár tíz napba is telhet. Coentrao mellett Hugo Almeida is megsérült a találkozón, kérdéses a játéka a következő, Egyesült Államok elleni összecsapáson. "Nem jók a kilátásaink, mindketten izomsérülést szenvedtek, a gyógyulásuk időbe telhet" - mondta Paulo Bento portugál szövetségi kapitány. Meglátjuk, milyen állapotban lesznek, de a jelek nem túl biztatóak - tette hozzá.

Súlyosbítja a portugálok helyzetét, hogy akár három mérkőzésről is eltilthatja a FIFA Pepét, aki azért kapott piros lapot az első félidőben, mert összeszólalkozás után lefejelte a földön ülő Thomas Müllert.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu