Csalódott a Juventusban Nedved

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 27. 14:41
Egyelőre nem akar több Juventus-meccset megnézni élőben Pavel Nedved, egykori klubja szenvedését látva. A Zebrák már visszavonult klasszisa a Tuttosportnak elmondta, nem hitte volna, hogy ilyen játékoskerettel itt tart majd a csapat. A korábbi cseh válogatott szerint van kiút a gödörből, ám ahhoz meg be kell tömni a réseket.


Kiesés a Bajnokok Ligájából, majd az Európa Ligából is; kudarcsorozat a hazai porondon. Ha a Juventus keretét elnézzük nem éppen ilyen idényt képzeltünk volna a torinóiak számára. Az edzőváltás sem tette meg hatását. A nagy talány, hogy mi az oka a gyengélkedésnek...

Alberto Zaccheroni egyelőre nem találja a kiutat, ám ha így folytatja a Juve, tovább csökken majd a nézőszám. Eggyel már bizonyosan kevesebben követik majd a csapat meccseit a helyszínen. Pavel Nedvedről, a Zebrák tavaly visszavonult klasszisáról van szó.

„Nem megyek ki többet a stadionba, mert kényelmetlenül érzem magam - nyilatkozta a Tuttosportnak a cseh válogatott. -  Természetesentovábbra is követem, hogy mi történik a csapattal, de a jelenlegi helyzet elszomorít. Hihetetlen, ami történik."

„Nem gondoltam volna, hogy ez történik a visszavonulásomat követően, sőt, azt hittem ez a keret erősebb, mint a tavalyi" - folytatta Nedved, aki szerint nem tart örökké ez a rossz széria, csak ki kellene használni a klubban lévő potenciált. 

A Juventus legutóbb a Napoli ellen bukott idegenben, ezen a hétvégén pedig a kiesőhelyen lévő Atalantát fogadják Del Pieróék.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu