Csak most talált klubot két kiváló védő

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 14:35
Van munkája a 13-szoros francia válogatott védő Francois Clerc-nek! A nyáron a Lyontól távozó futballista szabadon igazolható volt, kétéves szerződést kötött a Nice együttesével. A Marseille után a Monaco lesz a következő állomáshelye a kiváló szélsőhátvéd Laurent Bonnart-nak.


Az elmúlt két évben állandóan sérülésekkel bajlódó jobbhátvéd és előző klubja, a Lyon útja a tavalyi szezon végén vált el, Francois Clerc azóta keresett magának csapatot. A Milannak nem kellett, végül a Nice nyújtott segítő kezet a játékos felé.

A 27 esztendős, 13-szoros válogatott futballista két évre szóló megállapodást kötött a legutóbbi idényben a kiesés ellen küzdő OGCN-el. A szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Monaco hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves megállapodást kötött az előző három idényt a Marseille együttesénél töltő Laurent Bonnart-al. A 30 esztendős szélsőhátvéd szerződése a nyáron járt le az OM-nél, azóta kereste karrierje új állomáshelyét, amelyet végül csak most talált meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu