Csak a bíró nem látta az év bombagólját!

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 8. 08:52
VIDEÓ! Harmincötméteres álomgólt lőtt Deivid, a Bajnokok Ligája-résztvevő török Fenerbahce labdarúgóklub brazil csatára a Denizlispor elleni bajnokin vasárnap, a játékvezető azonban érthetetlen módon nem adta meg a találatot, holott annyira egyértelműen bent volt a labda, hogy bizonyára a stadion legtávolabbi ülőhelyéről is teljes biztonsággal meg lehetett állapítani a gólt. Nézze meg Ön is a török televízió felvételét az esetről!


Az egy héttel ezelőtti, az egész világon hírhedtté vált kapitális kolumbiai bírói hibát követően most Törökországban van botrány, a Fenerbahce vendégjátékán, Denizliben egy szépségdíjas találattól, talán az év góljától fosztották meg a brazil légiós Deividet. A sztár a mérkőzés 79. percében mintegy 35 méterről durrantott kapura váratlanul, sistergős lökete a felső lécről pattant a gólvonalon negyven-ötven centivel túlra.

 

Aytekin Durmaz sípmester - a partjelző hathatós közreműködésével -  azonban úgy határozott, ez a bomba kimarad a hétvégi összefoglalókból, és a szezon végi gólszépségversenyből is, mert ő bizony nem látta bent a labdát.

 

A játékvezető ezzel együtt nem valószínű, hogy halálos fenyegetéseket kapna a Fener fanatikusaitól, hiszen Emre 59. percbeli góljával így is behúzták a mérkőzést a sárga-kékek.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu