City: megvan a hiányzó láncszem!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 2. 22:44
Megtalálta a hiányzó láncszemet Roberto Mancini, akinek már csak egy irányító középpályás kell ahhoz, hogy tökéletes kerettel vágjon neki az angol bajnoki idénynek a Manchester Cityvel. Yoann Gourcufföt, a Girondins Bordeaux középpályását környékezik meg, akinek kivásárlási ára 22 millió font.


Alaposan megizmosodott a nyáron a City, de a játékoshajsza még nem ért véget, sőt, mérföldkőhöz érkezhet. Ha a francia válogatott sztárját, Yoann Gourcufföt is sikerülne az Eastlandsre csábítani, az minőségi változást jelentene, jelenleg ugyanis nincs vérbeli irányító középpályása a világoskékeknek, aki fazont szabhatna a játékuknak.

Gourcuff a Milanban szerzett nevet magának, de nem fért be a kezdőbe, a Bordeaux-ban aztán a liga egyik legjobb játékosa lett, fantasztikus két szezont tudhat a háta mögött, ami  alatt huszonhárom gólt szerzett.

Az Arsenal már jóideje érdeklődést mutat iránta, az Ágyúsok azonban csak Cesc Fabregas pótlására szemelték ki, tehát csak vészhelyzetben szánnák magukat lépésre.

Mivel David Silva, Yaya Touré, Jerome Boateng és Kolarov már zsebben, Gourcuff Manchesterbe hozatalával mintegy százmillió fontra emelkedne az az összeg, amelyet erősítésekre költött ezen a nyáron a City.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu