Ciki: Anglia nem kíváncsi focistáinkra!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 22. 14:47
Gareth Barry tudja, miért fogynak csigalassan a Magyarország elleni, augusztus 11-i barátságos mérkőzés jegyei. A Manchester City angol válogatott futballistája nem hibáztatja a szurkolókat, sőt. A szövetség 33 százalékkal lejjebb vitte a tikettek árát, de ez sem eléggé motiváló.


„El kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet, tudomásul kell vennünk, hogy a világbajnoki szereplésünk miatt elfordultak tőlünk a drukkerek - kezdte a The Sun hasábjain a kiváló középpályás.

„Nem okolhatjuk az embereket azért, mert alig fogynak a jegyek. Össze kell kapnunk magunkat és vissza kell csalogatnunk őket a lelátókra. Tőlünk játékosoktól és a szakmai stábtól függ minden.”

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) harmadára csökkentette a jegyárakat, ám a magyarok még így sem érdeklik a szurkolókat. Meglehet, ha Argentína érkezne, az sem hozná e pillanatban lázba az igencsak dühös angolokat.

Fabio Capello legénysége augusztus 11-én találkozik a mieinkkel a Wembley Stadionban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Augusztus 11.: Anglia-Magyarország!
VIDEÓKKAL!!! Fantasztikus hírről számolt be csütörtökön délben az FA hivatalos honlapja: augusztus 11-én 21 órától a magyar labdarúgó-válogatott lesz Anglia ellenfele a Wembley-stadionban. Ez lesz a két együttes huszonkettedik...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anglia már februárban elbukta a vébét?
Elképzelhető, az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki reményei már februárban szertefoszlottak, akkor, amikor a torna hivatalos labdáit szállító cég által a Wembley-stadionba postázott példányok egyszerűen kámforrá váltak!...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu