Chelsea: Drogba maradhat, Anelka nem

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 31. 17:05
Roman Abramovics annak ellenére, hogy gyengébb szezont produkált, megtartaná Didier Drogbát, ugyanakkor Nicolas Anelka könnyen új csapat után nézhet - írja a Daily Mail.


A Chelsea tulajdonosa továbbra is számít az elefántcsontpartira, és a lap szerint a klub következő menedzserének egyik fő feladata lesz Fernando Torresszel való összehangolása, ami tavasszal Carlo Ancelottinak nem sikerült.

Ehhez képest úgy hírlik, hogy Anelka nem éli túl a defektes szezont, mivel a kezdőcsapatból a spanyol világbajnok érkezésével kiszorult, nem maradt más neki, mint új csapat után nézni. Helyette akár Sergio Agüero vagy Neymar is érkezhet.

Hogy miért? Nem szabad elfelejteni, bár ha Drogbának bizalmat is szavaznak a londoniak, akkor is immár 33 éves, tehát hosszútávon nem oldja meg a csatárkérdést a hosszú évek óta Bajnokok Ligája-győzelemre pályázó együttesnél. 

Drogba és Anelka mellett egyelőre kérdéses a tavaszra a Boltonnak kölcsönadott Daniel Sturridge jövője, aki jól szerepelt az elmúlt hónapokban, így biztos igyekeznek valahogyan helyet találni neki az őszi keretben. Vagy nem...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu