Chelsea: áll a bál a fegyverügy miatt

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 28. 14:11
Úgy tűnik, nem csak egyszerű pletykáról van szó, rendőrségi vizsgálat indul a News of the World vasárnapi értesülése után, miszerint Ashley Cole egy héttel ezelőtt egy légypisztollyal meglőtt egy fiatal segédet a klub edzőközpontjában, Cobhamben. Az ESPN szerint hónapok óta áll a bál a csapatnál.


Az angol hátvéd állítólag egy bizonyos 21 éves Tom Cowant talált el a vállán, akinek sebét az klub orvosai látták el. Eredetileg szerették volna, ha házon belül marad a kínos sztori, de vasárnap az egyik helyi bulvárlap kitálalt az egyhetes történetről.

Immár a rendőrség is vizsgálódik, amely az alábbi közleményt adta ki: „Bár a surrey-i kapitányságra nem érkezett bejelentés, de a médiában napvilágot látott hírek alapján vizsgálatot indítunk, hogy megállapítsuk, történt-e jogellenes cselekmény a klubnál."

A furcsa balesetre ráharapott a média, az ESPNsoccernet belső forrására hivatkozva elharapódzott belső állapotokról beszél: „Az alapgondot jó ideje a fegyelemhiány jelenti. Cole esete csak a jéghegy csúcsa, azt mutatja, hogy a menedzser nem ura a helyzetnek."

Ha pedig így van, akkor a sokat támadott Carlo Ancelottit könnyen előveheti a vezetőség, főleg úgy, hogy állítólag Roman Abramovics tulajdonos teljes belső vizsgálatot rendelt el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu