Casillas elégedett a Real szezonjával

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 1. 11:33
Iker Casillas jónak értékeli a Real Madrid szezonját, miután a csapata megnyerte a Spanyol Király Kupát, a La Ligában ezüstérmesként zárt, míg a BL-ben hosszú idő után túljutott a nyolcaddöntőn, egészen az elődöntőig menetelt.


„Személyesen nekem, illetve a csapat számára is pozitív volt a mögöttünk hagyott szezon" - hangzott el a Real Madrid világ- és Európa-bajnok kapusának évértékelésében.

„Három trófeáért is versenyben voltunk egészen a szezon végéig. A bajnoki cím sorsa példul mindössze két héttel a zárás előtt dől el a riválisunk javára. De szerencsére nem maradtunk siker nélkül. Minden madridista egy trófeára várt, és a Király Kupát megszereztük egy nagyszerű döntőben. Egyébként számomra ez volt a szezon csúcspontja" - utalt a Barcelona elleni, a hosszabbításban 1-0-ra megnyert kupafináléra Casillas, aki a jövőt illetően meglehetősen optimista.

„Tavaly nyáron új edzői stáb mellett több új játékos is érkezett, össze kellett rázódnunk. A siker garantált, ha képesek leszünk tovább fejlődni. A célunk az, hogy minden évben legalább egyet előrelépjünk. Amennyiben ez összejön, a következő szezonban az élre kerülhetünk a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig bejuthatunk a döntőbe" - jegyezte meg Casillas.

Az álmok megvalósításában a frissen szerződtetett Nuri Sahin és Hamit Altintop, illetve az Espanyoltól visszatérő José María Callejón is a Real segítségére lehet. A válogatott kapus amúgy mind a három játékosról jó véleménnyel van.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu