Carroll: Mintha az MU ellen játszanánk!

Létrehozva: 2012. február 25. 15:27
Sok kritika érte mostanság, de a Brighton elleni eredményes meccse után némiképp fellélegezhet Andy Carroll. A csatár kihangsúlyozta, neki akkor megy igazán, ha Luis Suárez játszik mellette. Vasárnap Ligakupa-döntőn lépnek fel a Vörösök a Cardiff ellen.


 

LABDARÚGÓ LIGAKUPA-DÖNTŐ:

Liverpool-Cardiff, vasárnap 17.00 - ÉLŐben a Sporthíradón!

London, Wembley.

Jót tett a Ligakupadöntőre készülődő Liverpoolnak, hogy Steven Gerrard, Carroll és Suárez először az idényben egyszerre kezdett a Brighton ellen -1-re megnyert FA-kupameccsen. Mindegyikük gólt lőtt, Carroll pedig egyre reményteljesebb.

"úgy játszottam, ahogy szerettem volna, amit elvárok magamtól - kezdte a Newcastle egykori támadója. - Örülök, hogy gólt lőttem, nagyszerű érzés. Sokat voltam sérült, ám most már visszatértem. Suárezzel sokat gyakorolunk együtt, ami kezd a pályán is meglátszani. Keményen dolgozom azért, hogy folyamatosan ott lehessek a kezdőben. Remek csapatunk van, így állandóan résen kell lenni."

Carroll még életében nem játszott a Wembleyben - egészen a vasárnap, 17 órakor sorra kerülő Ligakupa-döntőig. Nem úgy a Cardiff, amely a legutóbbi négy szezonban kétszer már fellépett  londoni arénában.

"Alig várom már. Mindenki alig várja. Én azért igazoltam Liverpoolba, hogy trófeákat, érmeket nyerjek. Ám nem lesz egyszerű feladat legyőzni a Cardiffot. Ők is eljutottak a döntőig, úgy kell játszanunk ellenük, mintha a Manchester United ellen futballoznánk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
6-1-re nyert a Pool az öngólok meccsén!
Ami a Chelsea-nek és a Tottenhamnek egyelőre nem sikerült, és az Arsenalnak már nem is sikerülhet, az összejött a Liverpoolnak vasárnap este az Anfield Roadon, játszi könnyedséggel a negyeddöntőbe jutott az FA-kupában! Ehhez ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu