Carroll: Mindent beleadok a Poolért

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 2. 14:00
Andy Carroll, a Liverpool 35 millió fontos igazolása szeretné megszolgálni az árát és címekhez segíteni új klubját. Hátsérülése miatt csak jövő szombaton, a Wigan ellen debütálhat. Nem így Suárez, akit az engedélyek birtokában benevezett a Pool a Stoke elleni, szerda esti bajnokira.


A klub rekordigazolása tizenegy gólt szerzett a Newcastle-nél ebben a szezonban, bízik benne, hogy igazolni tudja jó formáját új csapatánál is, ahol a kilences mezt kapja.

“A Liverpool hatalmas klubnak számít az egész világon, itt a lehetőség, hogy megmutassam, mit tudok. A Newcastle-nál mutatott produkcióm volt a belépő ide, ugyanezt kell nyújtanom itt is. A gólokkal soha nem álltam hadilábon, remélem, hogy itt sem leszek. Mindent megteszek a sikerért, gólokkal, passzokkal, labdatartással, a legjobbat akarom kihozni magamból" - nyilatkozta a csatár a Liverpool Daily Postnak.

“Mindenki bízik bennem, sok pénzt költöttek rám, és én szeretném, hogy mindez megtérüljön. Trófeákat szeretnék nyerni, azt akarom, hogy előrelépjen a klub, úgy vélem, meg tudjuk csinálni" - tette hozzá.

Carroll maga sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan sikerül nyélbe ütni az üzletet:

“Egy kicsit meglepődtem. Néha nem is tudtam pontosan, akkor most hogy is áll az ügy. Amikor leesett, hogy komoly a dolog, rájöttem, ez olyan lehetőség, amelyet nem szabad elszalasztanom, meg kell ragadnom."

“Izgalmas lesz Kenny Dalglish-sal dolgozni, nagyszerű ember, nagyszerű menedzser, alig várom, hogy kezdhessük."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu