Carragher: El lehet innen menni!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 20. 13:56
Jamie Carragher szerint senki sem pótolhatatlan, és bárki is távozzon a Liverpoolból a nyáron, azt túl fogja élni a klub. A hátvéd úgy véli, a jelenleginél sokkal nagyobb sztárok is hagyták már el az Anfieldet, mégis ment minden tovább a normális kerékvágásban.


 


A Liverpool szinte valamennyi sztárját, legfőképpen Fernando Torrest és Steven Gerrardot nagycsapatok sora próbálja becserkészni, akár teljesen átalakulhat a csapat kerete a következő idényre. Jamie Carragher amondó, akkor sem történne tragédia.

„Bárki, aki nem szeretne itt lenni, az ne legyen itt. A jelenleginél sokkal jobb játékosok távozását is túlélte a klub, most sem lenne másképp” – fakadt ki a hátvéd a The Sun brit bulvárlapban.

„Mindig is létezni fog a Liverpool Football Club, amely bár a mögöttünk hagyott idényben nem úgy szerepelt, ahogy az elvárható lett volna, nemsokára új időszámítás kezdődik.”

Carragher elmondta, már a mostani záró forduló másnapján a csapat jövője foglalkoztatta, és azon töprengett, hogyan lehetne kiküszöbölni a hibákat.

A játékos továbbá úgy hiszi, Rafael Benítez marad a csapatnál, és vele rugaszkodnak neki a Liverpool az előtte álló kihívásoknak.

A következő hetekben azonban Carra csak a világbajnokságra koncentrál, amelyen akár kezdőhátvédként is számíthat rá Fabio Capello.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu