Capello nem fél, játszatja sztárjait

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 6. 12:02
Nem változtatott felfogásán a csapatkapitány, Rio Ferdinand sérülését követően sem Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki valamennyi nagyágyúját beveti hétfői edzőmérkőzésén.


A helyi, Phokeng városában szereplő Platinum Stars ellen száll harcba utoljára a szigetországi együttes, mielőtt megkezdi szereplését a világbajnokságon jövő szombaton az Egyesült Államokkal szemben. A szakember azonban nem látja okát annak, hogy kulcsjátékosait pihentesse az összecsapáson.

„Tudom mi történhet ilyenkor, de a munkánkat végezzük. Mégis mit kellene tennünk? Ússzunk játék helyett? Hiába vagyunk elővigyázatosak, néha ez sem elég – szögezte le Capello, utalva Ferdinand edzésen összeszedett végzetes sérülésére. – Minden játékosom számára lehetőséget akarok biztosítani 45 vagy akár 60 perc erejéig, aki az Egyesült Államok ellen szerephez juthat. Nem tudom, hogy ezzel kockáztatok vagy sem, de valahogy muszáj felkészülnünk a világbajnokságra.

Ferdinand helyére Michael Dawsont hívta be az olasz tréner, a csapatkapitányi karszalagot a Liverpool középpályása, Steven Gerrard kapta meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu