Capello és Ferguson retteg Rooney miatt

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 6. 11:35
Fabio Capello szövetségi kapitány csak az utolsó pillanatban dönt arról, hogy Wayne Rooney pályára lép-e az angolok Svájc elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőjén. Egy, a játékoshoz közel álló forrás szerint a válogatott vb-je is a támadó kilengéseire ment rá.


Wayne Rooney hónapon keresztül egy luxusprostituálttal csalta várandós feleségét, a vasárnap kirobbant botrány pedig igencsak megviselte a támadót.

A csatár fejben olyannyira elkalandozott, hogy játéka közel sem vehető biztosra a Svájc elleni keddi Eb-selejtezőn. Fabio Capello csak közvetlenül a mérkőzés előtt dönti el, számol-e Rooneyval Bázelben, vagy inkább másnak ad lehetőséget.

A játékos egy közeli ismerőse ráadásul a The Sun brit bulvárlapnak elárulta, Roo hónapok óta attól rettegett, hogy kitudódik a sztori, és a világbajnokságon ezért nyújtott minden képzeletet alulmúló teljesítményt.

Válogatottbeli társa, James Milner azonban nem aggódik, és hisz benne, hogy a csatár ismét erőssége lesz a nemzeti együttesnek.

„A sztárjátékosok egyfajta példaképek a társadalomnak, ezért fontos, hogy Wayne mielőbb visszataláljon a helyes útra. A legjobb az lenne, ha kedden mesterhármassal válaszolna a kritikákra” – mondta a Manchester City középpályása.

Források szerint Sir Alex Ferguson még Capellónál is jobban retteg attól, hogy Rooney magánéleti botránya miatt egyhamar nem nyeri vissza formáját, amire állítólag a skót menedzser szerint az MU idénye is rámehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney is prostival csalta feleségét...
Könnyen elképzelhető, hogy a bolgárok ellen szenzációsan irányító, mind a négy gólban tevékeny részt vállaló Wayne Rooney nem léphet pályára kedden Svájcban, pedig tökéletesen fitt és egészséges. Három bulvárlap azonban vasárnap...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu