Bréking: menesztették az Inter edzőjét!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 26. 22:33
A Juventus elleni 2-0-s vereség volt az utolsó csepp a pohárban, hétfő késő este leváltották Claudio Ranierit, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A döntésről a klub hivatalos honlapján olvasható közlemény. A karmesteri pálca Andrea Stramaccioni kezébe kerül, aki friss győztesnek mondhatja magát az U19-esek legrangosabb nemzetközi sorozatában, a NextGen Seriesben. Fél év után telt ki Ranieri becsülete.


Moratti hétfőn tett nyilatkozatában csalódottságának adott hangot, ugyanakkor abban még arra utalt, Ranieri mellett teszi le a garast, legalábbis a szezon végéig.

Hozzátette: nyugodtan nyúlhatna a klub ifjúsági csapatának tehetségeihez, akik nemrég egy rangos utánpótlástornán az Ajax Amsterdamot győzték le a döntőben.

Nos, erre most garancia lehet az új edző személye. Andrea Stramaccioni az, akinek vezérletével a hétvégén megnyerte az Inter az U19-es BL-nek is nevezett NextGen Seriest.

A Mourinho-éra óta már az ötödik edző ülhet a kispadon. Ranieri jól kezdett, hétmeccses győzelmi sorozata is volt, de később nagyon mély válságba került a csapat, és megragadt a középmezőnyben. Vasárnap már a 12. bajnoki fiaskóját kellett elkönyvelnie egy szezon alatt (13 a rekord). A BL-ben a nyolcaddöntő volt a végállomás a Nerazzurri számára egy közel sem verhetetlen Marseille ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu