BL: Arteta tudja, miért nyert az Arsenal

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 20. 13:01
Mikel Arteta szerint a Marseille elleni 1-0-s Bajnokok Ligája-diadal a csapategységnek és a rengeteg elvégzett munkának tudható be. Aaron Ramsey 92. percben szerzett gólja olyan erőt adhat a londoniaknak, amely elrepítheti őket a csillagok közé.


Tény, elmúlt hat meccsükből ötöt megnyertek az Ágyúsok, ez pedig nem a véletlen műve. Ha egy csapat rossz játékkal is nyerni tud, az tud valamit. Arteta néhány hete igazolt csupán a piros-fehérekhez, ám a kiváló középpályás rájött a siker receptjére.

"Megmondom én, mi a helyzet - kezdte a marseille-i 1-0-s Bajnokok Ligája-győzelmet követően. - Csapatként küzdünk, együtt vagyunk, ez pedig örömmel tölt el. Azt játszottuk, amit begyakoroltunk, védekezésben sokkal masszívabbak voltunk. Mindenki maximálisan tette a dolgát. Bízom abban, hogy erre építkezhetünk, mert bennünk van a tehetség és most már igazi csapat is vagyunk."

Az egykori evertonos szerint nagy győzelmet arattak Marseille-ben, ráadásul egy idegenbeli három pont a BL-ben mindennél többet ér.

"A hétvégén a Stoke jön. Ez sem lesz egyszerű, mert fizikálisan hihetetlenül felkészült csapatról van szó. Ám nekünk minden meccsen a győzelemre kell törekednünk, pláne egy ilyen eredmény után."

Az Ágyúsok vezetik az F jelű négyest a BL-ben a Marseille, valamint a Dortmundot Pireuszban 3-1-re legyőzött Olympiakosz előtt. Az Arsenal nyolc fordulót követően a tizedik, tíz ponttal a Premier League-ben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea-fieszta, Arsenal-csoda
VIDEÓK! A Chelsea többek között Fernando Torres duplájával 5-0-ra kiütötte a Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel felálló Genket a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában, ugyanitt a Leverkusen hátrányból...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu