Bíróként is működne az Eb-3. focista

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 5. 08:00
A BLSZ JB szervezésében a hét elején fejeződött be az alapfokú játékvezetői tanfolyam – a 125 hallgatóból 102 tett sikeres vizsgát. A résztvevők között szerencsére több aktív futballistát is találtunk, köztük a két legismertebb az utánpótlás-válogatott Szabó Ádám és Gosztonyi András, utóbbi tagja volt a tavalyi U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet szerző csapatnak.


 

"Természetesen továbbra is a profi futball marad az első mindkettőnk karrierjében – állítják egybehangzóan a sikeres vizsgát követően – de ha lehetőség adódik rá, szívesen kipróbálnánk magunkat serdülő és ifjúsági mérkőzéseken."

"És az is biztos, hogy ezentúl – a kellő szabályismeret birtokában – másképp látjuk, jobban elfogadjuk a játékvezetők ítéleteit, és mi is sportszerűbb játékra törekszünk. No, és minél több játékostársunknak ajánljuk majd, hogy végezzék el a játékvezetői tanfolyamot, hiszen meggyőződésünk, hogy ezzel nagymértékben hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a jövőben még inkább a fair play kerüljön előtérbe az NB I-es mérkőzéseken!"

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu