Benítez: Van Nistelrooy? Kizárt dolog!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 3. 18:44
Rafa Benítez, a Liverpool FC spanyol menedzsere kizárta annak a lehetőségét, hogy Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid rutinos holland csatára a Vörösökhöz igazoljon a télen. Egy másik hollanddal, a csapatnál légióskodó Ryan Babellel kapcsolatban leszögezte, továbbra is bízik a képességeiben.


"Nem szeretnék neveket mondani, de egy biztos, nem tettünk egy lépést sem Van Nistelrooy megszerzéséért, és így nehéz lesz elcsábítanunk!"

Ami Babelt illeti, őt pedig nem adjuk el. Szükségünk van rá, de olyan játékosok kellenek, akik mindig képesek a feladatra koncentrálni. Keményebben kell küzdenie, ha többet akar játszani, és ha szerepelni akar a vébén" - nyilatkozta Benítez.

Eközben a legfrissebb hírek már arról szólnak, az Aston Villa csatársorából kerülhet ki a Pool nagy erősítése: két robosztus támadó, az angol válogatott Emile Heskey és a norvég John Carew is érdekli a spanyol edzőt.

Ha Babeltől nem is, egy csatártól biztosan megválik a Mersey-parti klub, Andrij Voronyintól. A Hertha korábbi gólgyárosa a floridai tengerparton töltötte a karácsonyt, több ezer kilométerekre társaitól, akik az év végén az Aston Villával és a Wolverhamptonnal is összemérték erejüket a Premier League-ben. A CSZKA Moszkva vagy a Dinamo Moszkva lehet az új munkaadója januártól.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu