"Béna vagy, Torres!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 13. 09:49
A Premier League legunalmasabb párharca, a Birmingham City és a Liverpool újabb döntetlenje szakmailag nem sokat ér, témával mégis szolgál. A gólnélküli döntetlen nem maradt szó nélkül, az angol válogatott és a Pool egykori kiváló középpályása, Jamie Redknapp beszólt Fernando Torresnek és egyszerűen sátáninak nevezte teljesítményét. Nos, ez most nem dicséret.


Ördögi, sátáni! Ezt mondta Redknapp a spanyol világbajnok birminghami produkciójára. Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy esetleg ördöngős, fantasztikus, netán zseniális, az nagyot téved. A Vörösöket 1992 és 2001 között erősítő Redknapp csúnyán odamondott Torresnek.

"Torres borzasztóan futballozott. Nem tartotta meg a labdát, nem is kereste, nem csinált tulajdonképpen semmit - nyitott a The Sun hasábjain a Poolban 239 meccsen összesen 31 gólt szerzett Redknapp. - Ördögien rossz volt! Én vagyok az egyik legnagyobb rajongója, csodálom őt és imádom nézni, amikor játszik."

"Kár, hogy ezúttal is kedvetlenül futballozott, mintha már nem lenne elég éhes a labdára, a sikerre. Frusztrált, erőtlen és kiábrándító, amit művelt. Egyszerűen béna volt, amit csinált!"

Roy Hodgson menedzser persze azonnal játékosa védelmére sietett. A mester nem osztotta a televíziós szakkommentátorként dolgozó középpályás véleményét. 

"Fernando sokat dolgozik, mindent belead az edzéseken - kezdte a szakember. - Mindenki láthatta, nem rajta múlt a sikertelenség, felőrlődött a védők gyűrűjében."

A Liverpool 0-0-t játszott a Birmingham City vendégeként, ezzel sorozatban hetedik egymás elleni ikszüket jegyezték a csapatok. Ez rekordbeállítás. A City négy kör után az 5. helyen pózol, míg a Pool a 13. pozícióban szorong.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kioltotta egymást a City és a Pool
Sorozatban hetedszer lett döntetlen a Birmingham City és a Liverpool FC ütközete a Premier League-ben, ezzel rekordot állított be a két csapat. Valamivel a City állt közelebb a győzelemhez, de gól nem született a találkozón,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu