Belgrádban ismerik az Arsenal gyengéjét

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 15:19
A Partizan Belgrád vezetőedzője, Alekszandar Sztanojevics az Arsenal gyenge védelmét nevezte meg a keddi Bajnokok Ligája-ellenfél gyenge pontjának. A szakember szerint azonban mindenekelőtt saját játékosainak fejében kell rendet tennie.




„Természetesen az Arsenalnak is vannak sebezhető pontjai. A védelme nem működik olyan jól, mint azt sokan feltételezik" - nyilatkozta a szerb bajnok mestere, aki játékosként a Videotonban is megfordult.

A szakvezető fontosnak tartotta azonban leszögezni, a Partizan aligha tudja majd ráerőltetni akaratát az Ágyúsokra, így sok múlik azon, a vendégek mennyire veszik komolyan az összecsapást.

Sztanojevics emellett a hazai szurkolók hangerejében is nagyon bízik, akik a pénteki, Szabadka elleni gól nélküli döntetlent is lenyelték, és nem bántották az együttest sem verbálisan, sem másképpen.

A mester elmondta, úgy tervezte, a helyszínen tekinti meg az Arsenal-West Bromwich Albion (2-3) bajnoki mérkőzést szombaton, ám jobbnak látta, ha visszamondja az utazást.

„Gyenge eredményt értünk el pénteken, és úgy láttam: azzal cselekszem a legjobban, ha minél több időt töltök együtt játékosaimmal."

Sztanojevics hozzátette, a játék miatt annyira nem volt csalódott, inkább a kapu előtti határozottságot hiányolta. Márpedig az Arsenal ellen ezen mindenképpen változtatni szeretnének, mert sok lehetőségük aligha lesz a gólszerzésre kedd este.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu