Belgiumba igazolt a magyar sztáredző

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 15:40
Újabb országban és bajnokságban teszi próbára magát az FTC korábbi vezetőedzője, László Csaba. A magyar válogatott egykori trénere ezúttal Belgiumba igazolt, a pontvadászatot pocsékul kezdő Charleroi szakmai vezetője lett. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.


 

László Csaba szerződése a 2010-2011-es szezon végéig szól. A szakembert délelőtt a klub elnöke, az iráni Abbasz Bajat  már be is mutatta a játékosoknak.

Az erdélyi tréner januárig a skót Hearts-t dirigálta, de olyannyira megromlott a viszonya a tulajdonossal, hogy távozott. Pedig az azt megelőző szezonban az év edzőjének választották a szigetországban, csapata pedig a harmadik helyen végzett a bajnokságban.

A Charleroi hétvégi bajnokijára készülő keretet még az eddig megbízott edzőként dolgozó Balog Tibor állítja össze. László Csaba is ott ül majd a kispadon, a találkozóig azonban elsősorban az lesz a feladata, hogy megismerkedjen a klub felépítésével.


László Csaba Németországban kezdett edzősködni kisebb csapatoknál, majd a Borussia Mönchengladbach második együttesénél dolgozott. 2004-ben Lothar Matthäus segédedzőjeként került a magyar válogatotthoz, majd irányította a Ferencvárost, néhány napig a Sopront, utána hosszabb ideig az ugandai válogatottat és a skót Hearts együttesét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu