Beckham két évig a Galaxynél marad

Létrehozva: 2012. január 19. 10:44
Biztossá vált, hogy David Beckham (egyelőre ) nem tér vissza Európába: új, kétéves szerződést írt alá a Los Angeles Galaxyvel. A világklasszis középpályás döntése részben családi okokkal magyarázható.


 

A Paris Saint-Germain sokáig befutónak tűnt a David Beckham kegyeiért vívott csatában, de a sportigazgató, Leonardo hiába vetette be minden trükkjét, nem járt sikerrel.

Az angol szélső szerződése ugyanis bár lejárt decemberben, az MLS-idény végeztével, most újabb két évre elkötelezte magát az Egyesült Államok bajnokához.

„Fontos döntés ez a részemről. A világ minden tájáról kaptam ajánlatokat, de még mindig örömmel futballozom a Galaxynél, amellyel minél több trófeát be szeretnék gyűjteni” – nyilatkozta a középpályás.

„A saját szememmel láthattam, mennyire népszerű a labdarúgás az Államokban, és eltökélt szándékom, hogy még inkább elterjedjen a játék errefelé.”

„A családom és én boldogok vagyunk itt, beilleszkedtünk, és még nagyon sok évet szeretnénk maradni.”

A Los Angeles-iek edzője, Bruce Arena is elégedetten nyilatkozott azt követően, hogy megszületett a megállapodás.

„Nagyon örülök, hogy David minket választott, főleg úgy, hogy mennyi helyről megkeresték. Az MLS egyik legjobb játékosa volt az előző idényben, nélküle nem lettünk volna ilyen sikeresek.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu