Beckenbauer: Nincs vb Messi nélkül!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 10. 14:53
Nincs igaza Joseph Blatter FIFA-elnöknek, a jövő évi dél-afrikai világbajnokságnak szüksége van az argentin labdarúgó-válogatottra, annak első számú szupersztárjára. A legendás német sportember, a sportág ikonjának számító Franz Beckenbauer vette védelmébe az FC Barcelona zsenijét, hangsúlyozva, a szakvezetőként egyelőre nem túl sikeres Diego Maradonának kell helyreállítani az együttes nimbuszát.


Blatter nemrég azt mondta, a jövő évi szupertorna sikerességét nem befolyásolja, ha a jelenkor két legjobbja, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo válogatottja, az argentin és a portugál csapat nem jut tovább csoportjából. A svájci sportvezető szerint távollétükben új csillagok születnének, gazdaságilag pedig mindenképpen eredményes lesz az esemény.

„El sem tudom képzelni a világbajnokságot egy olyan játékos, mint Lionel Messi nélkül – jelentette ki a játékosként 1974-ben, szakvezetőként pedig 1990-ben világbajnok Franz Beckenbauer.

Pedig két körrel a befejezés előtt nem rózsás az argentinok helyzete, csak a pótselejtezőt érő ötödik helyen állnak. Először fogadják a sereghajtó Perut, majd a szintén a továbbjutásért küzdő Uruguay vendégei lesznek.

„A világbajnoki szereplés elmulasztásának szégyene veszélyezteti Argentínát. Diego Maradonának most be kell bizonyítania, hogy tévednek a személyében kételkedő emberek. Magam is láttam, amint Maradona nyilvánosan kérte a Jóisten segítségét. Embertelen nyomás nehezedik rá” – tette hozzá a „Császár”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu