Barrios vagy Tévez érkezhet a Realhoz

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 14. 22:29
A német listavezető Borussia Dortmund paraguayi válogatott csatára lehet a megoldás a Real Madrid számára! Lucas Barrios 15-20 millió euróba kerül, a Marca szerint amint kés alá fekszik Higuaín, meg is teszi ajánlatát a spanyol fővárosi klub.


Korábban Dzeko és Almeida iránt érdeklődött a legélénkebben a lázas csatárkeresésben lévő Real Madrid, most azonban a hírek szerint célpontot váltott, Lucas Barriost szemelte ki Benzema partnerének/riválisának.

Az argentin származású paraguayi 2009 nyarának egyik legjobb átigazolása volt, 33 meccsen 19 gólt szerzett az elmúlt szezonban, és idén sem kell szégyenkeznie, már nyolc találatnál jár a ligában.

Maximum húsz millió eurót kell kicsengetnie annak, aki szeretné megszerezni a szolgálatait, nincs egyedül ezzel a Real Madrid, a Manchester City, a Liverpool és a Milan is fontolóra vette leigazolását.

További friss, ropogós hír a csatárigazolási mizériához kapcsolódóan, hogy a katalán Sport értesülései szerint Florentino Pérez, a Real elnöke állhat a Tévez ügy mögött. A lap azzal érvel, a prezidente már Ronaldo, Luis Figo és Zinedine Zidane megszerzésekor is hasonló taktikát alkalmazott, azaz előbb fű alatt megegyezett a játékosokkal, aztán velük végeztette el a "piszkos munkát", és juttányos összeg fejében lecsapott játékjogukra. "Nem vagyunk biztosak benne, hogy a Real áll az egész mögött, de megalapozott gyanúnk van rá" - idézi a Sport a City egyik korábbi bennfentesét. A The Guardian ellenben úgy spekulál, nincs ötvenmillió eurója az argentinre a madridi egyletnek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu