"Balotelli csak a táskáinkat cipelhetné"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 26. 12:55
Az AC Milan egykori játékosa, a horvát Zvonimir Boban szerint a csapat mostani legnagyobb sztárját, Mario Balotellit nagyon túlértékelik, mert abba a milánói csapatba be se férne, ahol annak idején ő játszott. Legfeljebb csak a táskáikat cipelhetné.


 

A horvát labdarúgó-legenda, Zvonimir Boban 1991 és 2002 között játszott az AC Milan csapatában, ahol 251 meccsen 30 gólt szerzett, és olyan futballóriásokkal játszott egy csapatban, mint Marco van Basten, Franco Baresi, Paolo Maldini, Roberto Baggio, Dejan Savicevic, Marcel Desailly vagy éppen George Weah. Mint mondja, az utóbbi években kicsit meg is változtak a dolgok Milánóban.

"Túl sokat beszélnek Balotelliről - mondta a Sky Sportsnak a 45 éves, egykori támadó középpályás. - Pedig minden, amit eddig az életében elért, csak arra lehetne elég, hogy leüljön a kispadra. Én akkoriban, mikor ott játszottam, csak a táskáját vihettem olyan nagy sztároknak, mint Marco van Basten, George Weah vagy Andrij Sevcsenko (három aranylabdás csatár)."

"Szerintem ez a srác egyáltalán nem érti, mit jelent az, hogy az AC Milan mezét viselheti. Ez a klub mindig hatalmasabb lesz, mint Balotelli. A rossz hozzáállása pedig csak újabb bizonyítéka annak, hogy nem érti és érzi annak értékét, hogy ebben a klubban játszhat. Olyan játékosok, mint Marcel Desailly, Paolo Maldini vagy Franco Baresi egyszerűen szájon vágták volna."

"Nézzen csak Kakára, és tanuljon tőle. Ő nyert már Bajnokok Ligáját, világbajnokságot és Aranylabdát, de úgy rohan és dolgozik, mint egy újonc." Boban szerint a kilencvenes években Balotelli be se fért volna abba Milanba, ahol ő játszott, hanem ő is csak a többiek táskáit cipelhette volna, hogy alázatot tanuljon, ami most egyáltalán nincs meg benne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balo: Ez a vég; Allegri: Megyünk tovább
Már egy hónapja nem tud nyerni a Milan az olasz bajnokságban, közelít a kiesőzónához a világ egyik legsikeresebb labdarúgócsapata, nem csoda, ha a szurkolók türelme kezd elfogyni. Mario Balotelli: "Ez a vég!" Massimiliano...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli balesete, sértetlenül megúszta
Autóbalesetet szenvedett Mario Balotelli hétfő délután Brescia közelében, de szerencsére ép bőrrel megúszta az incidenst a Milan olasz válogatott labdarúgója - közölte a La Gazzetta dello Sport internetes oldala....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: mario_balotelli
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu