Balo: Ez a vég; Allegri: Megyünk tovább

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 24. 12:36
Már egy hónapja nem tud nyerni a Milan az olasz bajnokságban, közelít a kiesőzónához a világ egyik legsikeresebb labdarúgócsapata, nem csoda, ha a szurkolók türelme kezd elfogyni. Mario Balotelli: "Ez a vég!" Massimiliano Allegri és Adriano Gallani nem adja fel. Egyedül Kaká volt képes megnyugtatni a szurkolókat. Kedden a BL-továbbjutás a tét Glasgowban.


A Genoa elleni meccs lefújása után már nem csak füttykoncerttel, hanem fenyegető transzparensekkel és dobálózással reagált a kemény mag, a vereséggel felérő döntetlent követően 400 ultra várta csapatot a stadion előtt, Kakának és Abbiatinak kellett lenyugtatni őket. Balotelli is beszélni akart velük, de a rendőrség nem engedte ezt, attól féltek, csak olaj lett volna a tűzre.

Adriano Galliani alelnök telefonon egyeztetett Silvio Berlusconival, a Milan első emberével, Allegri folytathatja. A vezetőedző tudja, hogy egy hónapja nem nyert a Milan, de nem adja fel, nem mond le. Hangúlyozta, eddig mindig dobogón végzett az együttessel.

"Derekasan küzdöttünk, de nem volt szerencsénk, büntetőt is rontottunk. A védelemmel ma nem volt gond, de a labda nem akart bemenni a kapuba. Mindenki apait-anyait belad, nem ezt a helyezést érdemeljük. Hinnünk kell magunkban, és ezt meg kell mutatnunk a jövő héten Skóciában, BL-meccsen" - nyilatkozta Allegri.

Adriano Galliani szerint ha Balotelli belövi azt a bizonyos büntetőt, akkor garantált a siker, hiszen emberelőnyben is voltak, de ilyen a foci, most még ez sem jött össze.

Elmondta, tavaly is itt tartott a Milan, de a tényekkel nem akar vitatkozni, 13 forduló alatt 14 pontot gyűjtöttek. Hozzátette, nem tartaná tragédiának, ha ez most egy gyengébb év lenne, az ilyesmi sztárklubokkal is előfordul, elég csak a Fiorentinára vagy az Interre gondolni.

Mario Balotelli Twitteren sokkolta a szurkolókat hajnalban azzal az üzenettel, hogy "ez már a vég", később aztán hozzátette, "azért továbbra is hajrá Milan!"

A MECCS KULCSMOMENTUMA (Balotelli büntetője):

Balotelli penalty miss vs Genoa by footballdaily2

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA (öt percben):

Highlights Milan 1-1 Genoa From Milan Channel by Maestro21Channel

A MECCS UTÓZÖNGÉI (a játékosokat egy darabig nem engedték ki a stadionból):

Címkék: Milan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu