Balotelli a Manchester Cityé

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 26. 00:51
Olasz sajtóértesülések szerint a Manchester Cityben kezdi az új szezont Mario Balotelli, az Internazionale 19 éves csatártehetsége. Harmincmillió eurót fizetnek érte az angolok, amely összeg a bónuszokkal együtt harmincöt millióra is rúghat. Öt éven át négymillió eurót utalnak a játékos számlájára.


Az Inter gépével utazott az Egyesült Államokba Mario Balotelli és úgy néz ki, a Manchester Cityével érkezik vissza Európába.

Harmincöt millió eurós üzlet keretében vált klubot - ez a Sky Sport Italia televíziós csatona és a Tuttomercatoweb internetes portál első számú híre. A City az Interrel és a játékossal is zöldágra vergődött, csak az aláírás és a bejelentés van hátra, hétfőn vagy kedden az is megszülethet.

Balotelli már elbúcsúzott az Inter vezetőségétől, megtartotta búcsúbuliját és a szurkolókat sem kecsegtette sok jóval a repülőtéren: "Menjetek vakációzni" - replikázott nekik. Az esetleges váltással kapcsolatban annyit mondott: "Nem beszélhetek."

Különös pikantériát kölcsönözhet a július 31-i Manchester City-Inter felkészülési mérkőzésnek a sztár átigazolása. Vajon már a City mezében lép pályára Baltimore-ban?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu