Bale megsérült, nem játszik ma a BL-ben

Szerző: MTILétrehozva: 2013. október 2. 14:00
Combizomhúzódása miatt pár hétig nem léphet pályára Gareth Bale, a Real Madrid nyáron rekordösszegért megszerzett labdarúgója.


 

A királyi klub szerdai közleményéből az nem derül ki, hogy meddig lesz harcképtelen a walesi szélső, de szinte biztosan nem szerepelhet hétvégén a Levante elleni bajnoki találkozón és valószínűleg kihagyja válogatottja jövő pénteki, Macedónia elleni, majd négy nappal később a belgákkal szemben világbajnoki selejtezőmérkőzését is.

A Tottenham Hotspur együttesétől 100 millió euróért leigazolt Bale, aki sérülése miatt nem tagja az FC Köbenhavn elleni, szerdai Bajnokok Ligája-találkozóra készülő keretnek sem, kezdőként még mindig nem mutatkozott be a Santiago Bernabeu Stadionban új csapata színeiben. Idegenben már kezdett a Realban: első meccsén, a Villarreal ellen gólt is szerzett szeptember közepén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Madridnak össze kell szednie magát
A Real Madrid lehangoló vereséget szedett be hétvégén a Primera Divisiónban, a Bernabéu közönségét a Köbenhavn ellen kárpótolhatja a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A Juventus a Galatasarayt fogadja, míg a Paris...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gareth Bale
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu