Bale csalódott, már nem is edzett

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 27. 13:30
Gareth Bale-nek, a Tottenham Hotspur szélsőjének a hírek szerint elege van már abból, hogy klubja képetelen véglegesíteni a megegyezést a Real Madriddal, ezért a csalódott játékos kedden már le sem ment edzésre jelenlegi csapatával.


 

Gareth Bale a 2013/2014-es szezonban eddig még nem lépett pályára tétmeccsen a Tottenham Hotspur csapatában, de várva várt 100 millió eurós/fontos (már senki sem tudja) megaüzlet továbbra sem akaródzik létrejönni a Real Madrid és a Spurs között.

A Sky Sport News értesülései szerint a 24 éves wales-i játékos "csalódott és dühös", mert csapata ennyire elhúzza az állítólag amúgy is egyre feszültebb tárgyalásokat. Szerinte az lenne a korrekt, ha végre pontot tehetnének az ügy végére.

A Santiago Bernabéu Stadionban már megtették az előkészülketeket Bale fogadására és bemutatására, a 85 millió fontos ajánlatot pedig a Spurs is elfogadta. André Villa-Boas, az angolok menedzsere szerette volna, ha a játékos kedden csatlakozik a londoni csapat edzéseihez, aki brit beszámolók szerint nem jelent meg az enfieldi edzőközpontban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Real megegyezett Bale-ről - sajtóhír
A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio állítja, a Tottenham és a Real Madrid megegyezett a vételárról Gareth Bale ügyében, amely világrekordot dönt és mellette még egy játékost klubot vált....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gareth Bale
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu