A Real megegyezett Bale-ről - sajtóhír

Létrehozva: 2013. augusztus 20. 17:00
A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio állítja, a Tottenham és a Real Madrid megegyezett a vételárról Gareth Bale ügyében, amely világrekordot dönt és mellette még egy játékost klubot vált.


A tekintélyes olasz sportcsatorna munkatársa szerint már csak néhány apróság választja el a két csapatot attól, hogy befejezettnek tekinthessék a futballtörténelem legnagyobb átigazolási üzletét, túlszárnyalva Cristiano Ronaldót.

Twitterén a szakember tudomására egy 93 millió fontos egyezség jutott, amely 13-mal több, mint amennyit 2009-ben a Real Madrid a portugál aranylabdásért fizetett. Ezen felül nagyjából 15 millió fontért cserébe a spanyolok Londonba engedik távozni kívánó balhátvédjüket, Fábio Coentraót, akinek nem sok öröme volt a Bernabéuban.

Tudni kell Gianluca Di Marzióról, hogy nincs valami jó mérlege az ehhez hasonló jóslásokban, azonban ez a történet valahogy mégis nagy visszhangot kapott, mióta kedden napvilágot látott. Ha pedig igaz, akkor a Tottenham nagyszerű üzletet csinált, hiszen óriási értékét adja el, de olyan áron, amelyből új csapatot lehet venni.

Ami biztos, hogy André Villas-Boas a klub történetében soha nem látott módon költekezik ezen a nyáron, és a hírek szerint Willian, illetve Erik Lamela is csatlakozhat a csapathoz, ami arra utal, Gareth Bale pénzét költi...

Meglátjuk!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu