Bale bemutatkozott a Bernabéuban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 2. 14:47
Gareth Bale-t hétfő koradélután hivatalosan is bemutatták a Real Madridnál, igaz, akkora érdeklődés nem övezte a szurkolóknak szervezett eseményt, mint korábban Cristiano Ronaldo vagy Kaká szerződtetésekor.


 

A walesit nagyjából 25 ezer madridista üdvözölte a Bernabéuban, és mintegy 130 ezren követték élőben az eseményeket a Real Madrid YouTube-csatornáján.

Bale természetesen rögvest magához ragadta a mikrofont, és intézett néhány mondatot új klubja szimpatizánsaihoz: „Hello, mindenki! Fantasztikus, hogy itt lehetek, egy álmom vált valóra. Nagyon remélem, hogy segíthetek megnyerni a csapatnak a Décimát” – mondta angolul, majd spanyolra váltott.

„Kedves mindenki, nagy álmom volt, hogy a Real Madridban futballozhassak. Mindenkinek nagyon hálás vagyok ezért a fogadtatásért. Hala Madrid!”

Bale ekkorra már átesett az orvosi vizsgálaton, és nyélbe üthették az üzletet, amelynek keretében 100 millió euró üti a Tottenham Hotspur markát.

A 24 esztendős támadó hat évre írt alá a Fehér Házban, és idényenként mintegy hétmillió euró üti majd tisztán a markát.

A 11-es számú mezt kapja Madridban.

Érkezése alighanem Mesut Özilnek tette be leginkább a kaput, a német szinte biztosan az Arsenalhoz szerződik még az átigazolási piac hétfő esti zárása előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bale: Eljött az idő, hogy továbbálljak!
A Tottenham is hivatalos honlapján közölte a Real Madrid által vasárnap 20 órakor megerősített világrekordnak tűnő átigazolást. Gareth Bale egy hosszabb nyilatkozattal búcsúzik a szurkolóktól, a Spurstől....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
HIVATALOS: BALE A REAL JÁTÉKOSA
Vasárnap este, pontban nyolc órakor lezárult a több hónapos hercehurca: a Real Madrid hivatalos közleményben bejelentette, hogy szerződtette Gareth Bale-t a Tottenhamtől. Vélhetően 100 millió euróért, hat évre írt alá. Hétfőn 13...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu