Bale: Eljött az idő, hogy továbbálljak!

Létrehozva: 2013. szeptember 1. 21:24
A Tottenham is hivatalos honlapján közölte a Real Madrid által vasárnap 20 órakor megerősített világrekordnak tűnő átigazolást. Gareth Bale egy hosszabb nyilatkozattal búcsúzik a szurkolóktól, a Spurstől.


„Hat boldog évet töltöttem el a Tottenhamnél, de most eljött az idő, hogy továbbálljak. Különleges kapcsolat alakult ki a klub és közöttem az esztendők során, és minden percét szerettem" – olvasható a tottenhamhotspur.com-on.

„Szeretném megköszönni mindenkinek a klubnál, így az elnöknek, a vezetőségnek, az edzői stábnak, a segítőknek és a játékosoknak – és persze a fantasztikus szurkolóknak, akik remélem megértik, hogy egy sportközpontú döntést hoztam" – indokolta meg a 100 millió eurós igazolást a walesi, aki hetek óta sérülés indokával maradt ki.

„Nem hiszem, hogy lett volna-e bármikor megfelelő időpont arra, hogy távozzak egy olyan egyesülettől, ahol jól éreztem magam és pályafutásom eddigi legjobb futballját játszottam. Tudom, hányan beszélnek a vágyukról, hogy gyerekkori kedvenc csapatukhoz csatlakozzanak, és én most őszintén mondhatom, hogy valóra vált az álmom."

Bale végül nem felejtett el megemlékezni a két együttesről, amelyben eddig pályára lépett és amelyek segítették.

„Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem lennék azon a szinten, ahol most, ha nem szerepelek előbb a Southampton és a Spurs színeiben. Ezek a csapatok kiálltak mellettem a nehéz idők során, megfelelő környezetet teremtettek számomra és támogattak. A Tottenham mindig ott lesz a szívem mélyén, és biztos vagyok benne, hogy az előttünk álló szezon sikeres lesz. Én pedig életem új, izgalmas szakaszába lépek, a Real Madrid játékosaként."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
HIVATALOS: BALE A REAL JÁTÉKOSA
Vasárnap este, pontban nyolc órakor lezárult a több hónapos hercehurca: a Real Madrid hivatalos közleményben bejelentette, hogy szerződtette Gareth Bale-t a Tottenhamtől. Vélhetően 100 millió euróért, hat évre írt alá. Hétfőn 13...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu