Az MU-sztár majdnem bennégett autójában

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 2. 09:55
Kis híján tragédiába torkollt Anderson vasárnap hajnali balesete: a Manchester United középpályását, aki az eszméletét is elvesztette, úgy kellett kihúzni lángoló autójából. Szerencsére sem neki, sem két útitársának nem esett komolyabb baja.


 

Jornal de Notícias
Az autóból nem sok maradt Fotó: Jornal de Notícias


Az MU térdsérülésből lábadozó középpályása Észak-Portugáliában, Bragában bulizott egy férfi- és egy női barátjával szombat éjszaka, ám végül nem otthon, hanem a kórházban kötöttek ki.

Hazafelé menet ugyanis autóbalesetet szenvedtek, az eszméletét elvesztő Andersont, aki az anyósülésen ült, úgy kellett kiráncigálni a lángoló roncsok közül a Jornal de Notícias portugál lap szerint.

A sérülteket azonnal kórházba szállították, ám Anderson szóvivője szerint a baleset valamennyi elszenvedője megúszta horzsolásokkal, és hozzátette: a brazil középpályás rövidesen visszatér Manchesterbe.

A labdarúgó hosszan elhúzódó térdsérülése miatt jó ideje nem lépett pályára tétmérkőzésen, de a menedzserrel, Sir Alex Fergusonnal való rossz kapcsolata is negatívan befolyásolja manchesteri kilátásait.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu