Az angol futball-legenda szexbotránya

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 12. 10:57
Mindent, de mindent kiteregetett Paul Gascoigne magánéletéről volt felesége. Sheryl elmondta, a közhiedelemmel ellentétben csupán egyszer emelt rá kezet az egykori futball-legenda, a szexben azonban nem ismert könyörületet. A napi penzum minimálisan tíz együttlét volt, amihez még akkor is ragaszkodott Gazza, ha neje mindezt a háta közepére sem kívánta.


Paul Gascoigne magánélete nyitott könyv, hála az angol bulvárlapoknak: kiteregették már Gazza drog- és alkoholbotrányait, nevelt lányának viselt dolgait, most pedig volt felesége öntötte ki a szívét egy arra „szakosodott” médiumnak.

Sheryl a The Sunnak adott interjújában szexőrültnek nevezte az angol válogatott egykori klasszisát, aki azonban a róla terjesztett pletykákkal ellentétben cseppet sem az a „dühöngő állat”.

„Egyszer emelt rám kezet Paul kétéves házasságunk alatt, de a szexben nem ismert könyörületet. Naponta legalább tízszer akart együtt lenni velem, még akkor is, ha minden erőmmel tiltakoztam ez ellen.”

„Ha megtagadtam tőle, amit akart, csak az úgy zúdult felém a panaszáradata. Sohasem akarsz lefeküdni velem, nem is szeretsz, nem is ragaszkodsz hozzám – mondta ilyenkor.”

„Kapcsolatunk alatt semmi másról nem beszélt, csak magáról vagy a szexről. Persze nem mondom, hogy mindig ellene voltam a légyottoknak, de ez azért több volt a soknál” – nyilatkozta a sokat próbált Sheryl.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu