Átalakult az Inter középpályája

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 31. 10:15, Utolsó módosítás: 2012. január 31. 18:37
Az Inter Fredy Guarínnal (Porto) és Angelo Palombóval erősített az átigazolási piac utolsó napján, amellett, hogy a brazil Inter 20 éves bekkjét, Juant is megszerezte. Mindezért áldozatot is vállaltak a fekete-kékek: akik tízmillió euróért lemondtak Thiago Motta játékjogáról, továbbá elengedték Sulley Muntarit a Milanhoz.


Az Inter az átigazolási időszak utolsó pillanatában sem volt rest, előbb megszerezte Juant az Internacionaltól, majd kölcsönvette Freddy Guarínt a Portótól.

Juan nem az a Juan, az Internacional 20 éves belső- és balhátvédként is bevethető játékosa immáron az európai Interé. A futballistát a szakszemek Lúcióhoz hasonlítanak, aki egyébként éppen a hátvéd példaképe. A tehetség tavaly a brazil U20-as válogatottal megnyerte a kontinenstornát. Korábban arról is szó volt, hogy a kék-feketék a szezon végéig kölcsönadják őt a Novarának egy kis tapasztalatszerzésre, ám úgy tűnik, a fiú Milánóban marad.

Guarín viszont éppen elég tapasztalt, hogy komoly erősítést jelentsen. A nerazzurik 2,6 millió euróért kölcsönvették a 25 éves kolumbiai középpályást a Portótól. Amennyiben mindenki elégedett, a szezon végén 14,4 millió euróért végleg várost válthat az Európa-liga-győztes játékos.

Mindkét játékost 2016-ig kötelezték el magukhoz a lombardok, mint azt a nap folyamán, hivatalos honlapjukon is megerősítették. Az inter.it-en az is napvilágot látott, hogy Philippe Coutinhót az Espanyolnak, McDonald Marigát a Parmának adja kölcsön a klub.

16:55. Sky Sport Italia: Thiago Motta tízmillió euróért, két évre a PSG játékosa. A brazil-olasz középpályás összesen ötmillió eurót kereshet majd Párizsban. A Samp ikonja, Angelo Palombo pótolja az Internél, aki már úton van Milánóba (kölcsönben, opciós joggal a 4 millió eurós vételre).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu