„Ashley Cole egy igazi kis patkány"

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 29. 21:15
Ritkán fordul elő, hogy egy profi futballistát egy állathoz hasonlítsanak. Jermaine Pennant, a Zaragoza angol szélsője egyenesen odáig ment, hogy egyik legjobb cimboráját, a Chelsea-ben játszó Ashley Cole-t egy kis patkányként aposztrofálja.


Minden akkor kezdődött, amikor még mindketten az Arsenalban rúgták a bőrt. A két fiatal egy életre szóló barátságot kötött egymással. Aztán egyiküket távol sodorta a szél az egykori Highburytől, míg a másik városon belül váltott klubot. Egyikük több, kisebb csapat érintésével a Liverpoolon át Zaragozában kötött ki, a másik pedig - állítólagos pénzéhsége miatt - a városi rivális Chelsea-ben játszik azóta.

A régi barátsághoz hűen bókok és zrikák váltják egymást kettejük kapcsolatában. Ezúttal a Spanyolországban vendégszereplő Pennant szólt be haverjának. 

„Ashley valószínűleg a világ jelenlegi legjobb balhátvédje, és egyben a legjobb, aki ellen pályára léptem. Olyan, mint egy kis patkány, rettenetesen idegesítő" - jellemezte meglepő módon cimboráját Pennant, aki hozzátette, szívesen játszana ismét egy csapatban Cole-lal. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu