Arsenal: két sérült, két visszatérő

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 18. 13:58
Ágyékoperáción esett át, és négy-öt hétig tarthat a felépülése Kieran Gibbsnek, az Arsenal 22 éves angol balbekkjének - ezt Arsene Wenger menedzser árulta el pénteki sajtótájékoztatóján.


Gibbs egy hónapja küszködött hasfalhúzódással, később kiderült, egy ágyéksérv húzódott meg a sérülés hátterében, így meg kellett műteni a játékost, ami csütörtökön meg is történt.

Egy másik szélsőhátvéd, Carl Jenkinson hátfájdalmakra panaszkodik, fáradásos törést fedeztek fel nála, nem komoly a baj, de nem szabad kockáztatni egy súlyos sérülést, így elővigyázatossági okokból az edzés helyett a specialistát látogatja ezekben a napokban.

Jó hír viszont, hogy Abou Diaby és Maruan Samah is ott lehet a Norwich elleni keretben, továbbá, hogy eldobhatta a mankót Jack Wilshere (bokaműtét után lábadozik), akinek visszatérését a jövő év elejére várják az Ágyúsoknál.

A végére egy kis ínyencség az Ágyúsok szurkolóinak: a korábbi U17-es válogatott gólvágó Luke Freeman januárig a harmadosztályú Stevenage Borough-nál pallérozódik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu