Argentin ász kerülhet a Real paklijába

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 14. 13:11
Két héttel ezelőtt zárult a nyári átigazolási piac, de a nemzetközi szaksajtó már „készül” a januári időszakra, sorra jönnek a különböző hírek. Az természetes, hogy a Real Marid rendre szóba kerül ilyenkor, most a Corriere dello Sport alapján írta egy internetes portál, hogy a Laziót erősítő támadó, Mauro Zarate kerülhet a királyi klubhoz.


 

A 23 éves argentin futballista 2008-ban került Rómába, ahol gyorsan a kulcsemberek közé került. Zarate remek gólokkal igazolta tudását, de úgy érzi, eljött a nagy váltás ideje.

„Ha elhagyja Rómát, akkor Spanyolországba mehet. A Realt kellene választania” – mondta Jose Alberti menedzser.

Nagy kérdés, hogy Claudio Lotito, a Lazio elnöke mit szól ehhez. A rómaiak első számú vezetője imádja a gólerős játékost, nem szívesen engedné áll. Bár, olasz médiaértesülés szerint a Lazio már rátalált a dél-amerikai támadó lehetséges utódjára, szeretné leigazolni a Villarrealt erősítő és a Serie A-ba visszavágyó Giuseppe Rossit.

„Mauro korábban azt mondta, hogy Olaszországban akar sikereket elérni a Lazióval. De most már könnyebben elképzelhető a váltás, főleg az utóbbi idők eseményei miatt” – jegyezte meg Alberti.

Állítólag Zarate viszonya megromlott klubjában Edy Reja vezetőedzővel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu