Angliában köthet ki Villa és Khedira

Létrehozva: 2011. november 29. 14:55
Hoppá! Még az FC Barcelonából és a Real Madridból is ellehetne csábítani sztárokat? Nehéz elhinni, de angliai médiaértesülések szerint két Premier League élklub is arra készül, hogy a La Ligából, a megnevezett két együttesből erősítse meg a keretét.


A People úgy tudja, a Liverpool FC vezetői készen állnak arra, hogy tárgyalásokat kezdeményezzenek a Barcával! A Vörösök bíznak abban, hogy az idei BL-győztes egyik csatárát tudják leigazolni, hogy ezzel javítsanak a meglehetősen vérszegény támadójátékon.

Az angol napilap úgy tudja, a Pool a világ- és Európa-bajnok David Villára feni a fogát. A korábbi valenciai csillag egyre inkább Lionel Messi árnyékába szorul, noha egyértelműen azért vette meg a Barcelona, hogy nélkülözhetetlen kulcsember legyen.

Villa kivásárlási ára ugyan 170 millió euró, de Liverpoolban bíznak abban, már 40 millió is elég lehet az üzlethez. Erre azért befizetnénk!

Az angolok akkor tesznek lépéseket a csatár irányába, ha kiharcolják a Bajnokok Ligája szereplés jogát.

Sami Khedira elcsábítására több az esély, bár a német sem panaszkodhat arra, hogy körön kívül került volna klubjában. A német középpályást a Manchester United akarja szerződtetni, Sir Alex Ferguson benne látja a középpálya „atombiztossá” tételének zálogát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu